Vær opmærksom på at dette site ligger på en testserver og linket må derfor ikke publiseres til offentligeheden.
Kontakt information: Christine, - crj@sunrise.dk,

Vind Limited Edition Hendrick’s Midsummer Solstice

Nyd et strejf af sommerhygge her i den kolde tid, med den unikke og usædvanlige gin-oplevelse – Hendrick’s Midsummer Solstice Gin ☀️

Limited edition-udgaven af den klassiske Hendrick’s er indgydet med et udvalg af florale essenser som leder tankerne hen på midsommer, hvor blomsterne står i fuldt flor ?

Vi udlodder 2 stk. drinkspakker indeholdende 1 flaske Hendrick’s Gin Midsummer Solstrice, 4 stk. 0,5 liter Fever-Tree Elderflower Tonic samt 4 officielle Hendrick’s longdrink-glas ?

Fortæl os, hvem du vil invitere på drinks, hvis du er den heldige vinder, så deltager du automatisk i konkurrencen om én af drinkspakkerne ?‍♀️?‍♂️

Til facebook

Vi anbefaler at nyde den med Fever–Tree Elderflower Tonic, da dette komplementerer noterne af hyldeblomsten i gin’en samt et par tynde skiver agurk. Alternativt benyt en anden mindre bitter tonic, så de florale essenser ikke overdøves af tonic’en ??

Vi trækker to heldige vindere onsdag den 11. december. Vinderne trækkes tilfældigt blandt alle kommentarerne, og kontaktes direkte.

Vinderne er kontaktet

ndholdet af én drinkspakke har en samlet værdi af kr. 750.
Generelle konkurrencebetingelser: https://shake-it.dk/konkurrencebetingelser/

Gå til huskeliste