Vær opmærksom på at dette site ligger på en testserver og linket må derfor ikke publiseres til offentligeheden.
Kontakt information: Christine, - crj@sunrise.dk,

Temaer

Temaer til festligelejligheder

På denne side finder du forskellige festlige temaer, indeholdende  alt fra drinksopskrifter og idéer, artikler, festlige indslag, samt meget mere. Læs mere herunder, og kom igang med at arrangere den bedste fest!

Konkurrence & podcast

Lyden af orange sommer cocktails

Sol, sommer og iskolde drinks på terrassen, er det ikke lige hvad du trænger til?

Lyt med når en af Danmarks bedste bartendere, Kasper Riewe-Høgh fra Duck and Cover, fortæller om cocktails, cubanske barer og en svært uundværlig fransk appelsinlikør ved navn Cointreau.

Du finder også opskrifterne på sommerens lækreste cocktails her, samt muligheden for at deltage i konkurrencen om et premium Mai Tai cocktailkit.

Lyt og læs mere her
Tema

Opskrifter på Drink- & Punchbowler

Om du skal holde fest i haven eller på terrassen, har reception eller anden komsammen, så er der noget charmerende og lækkert ved en god punchbowle og dens læskende (ofte) frugtige og farverige væske. En drinkbowle kan fungere som alt fra velkomstdrink til at være en nem måde at opfordrer til høflig selvbetjening igennem hele arrangementet -og så er de nemme at lave i næsten alle omgivelser.

Læs mere
Tema

Slush-ice opskrifter med alkohol

Står du og har fået fingrene i en SLUSH ICE-maskine til dit arrangement, og er gæsterne lidt ældre end den gennemsnitlige børnefødselsdag? – så har vi en samlet en række lækre og ekstra festlige opskrifter til dig, som du nemt kan blade i maskinen selv.

Læs mere

Brunch & Bobler

Dette herlige koncept kombinerer en masse lækre, kolde såvel som lune retter, samtidig med at man kan nyde én eller to drinks før middag med god samvittighed. Her finder du en samling af forskellige opskrifter på både brunchretter samt velegnede drinks.

Læs mere
Tema

Opskrifter på hjemmelavet sirup til drinks og cocktails

Lækkert udvalg af opskrifter på forskellige hjemmelavede sirupper, som eksempelvis Mangosirup og Vaniljesirup, perfekte til at give dine drinks og cocktails noget ekstra.

Læs mere
Tema

Inspiration til drinks, cocktails og shots til Studenterfesten

Står du og skal holde en uforglemmelig studenterfest? -Vi har gjort det nemmere for dig at planlægge en helt speciel dag som du aldrig vil glemme. Se bl.a.: Opskrifter på drink og punchbowler, Lækre shotsopskrifter, Nemme drinksopskrifter, sjove lege til din fest, samt lav og print dit eget drinkskort.

Læs mere
Tema

Madopskrifter med et twist

Find inspiration til lækkert mad med et ekstra touch. Prøv eksempelvis Champagnesorbet, Chokolademousse med Cointreau, eller en lækker Whiskysauce.

Læs mere
Tema

Komplet guide til planlægning af julefrokosten

Årets julefrokostsæson står for døren, og det er tid til at planlægge festlighederne. Her finder du inspiration og gode råd til at planlægge den perfekte julefrokost for dig, dine venner og familie.

Læs mere
Tema

Nytårsdrinks & Cocktails

Lækre og elegante drinksopskrifter. Find inspiration til de helt rigtige drinks til nytårsaften. Champagne drinks, cocktails, og mange flere.

Læs mere
Gå til huskeliste