Vær opmærksom på at dette site ligger på en testserver og linket må derfor ikke publiseres til offentligeheden.
Kontakt information: Christine, - crj@sunrise.dk,

Opskrifter på drink- og punchbowler

Punch bowle / Drink bowle. Kært barn har mange navne. Om du skal holde fest i haven eller på terrassen, har reception eller anden komsammen, så er der noget charmerende og lækkert ved en god bowle og dens læskende (ofte) frugtige og farverige væske. En bowle kan både fungere som velkomstdrink og være en høflig opfordring til selvbetjening under hele arrangementet – og så er de nemme at lave i næsten alle omgivelser.

Vi har samlet en række lækre opskrifter på punch- og drinkbowler til dig, så du let kan planlægge dit næste  arrangement.

Så find en stor skål, kasse, gryde (ja, hvad som helst) og begynd at blande 😀

INSPIRATION

The Gin Bucket

Hvis du leder efter noget at servere for dine gæster, og samtidigt ikke er så meget for det sukkersøde, så er The Gin Bucket lige noget for dig. Blandingen af syrlige citron og lime smag med friske bobler gør denne punchbowle til et sikker hit.

Læs mere her
INSPIRATION

Scopion Sting

Denne bowle er en tropisk frugtblanding med spark i. Opskriften indeholder noget for enhver smag, som flere typer frugtjuice, samt rom, gin og vodka.

Læs mere her
INSPIRATION

Sangria Opskrifter – Velegnet til både kander og bowler

Sangria en lækker kold blanding af bl.a. rødvind, danskvand og andet godt, som er perfekt til at læske sig med i solen eller skyggen en varm sommerdag.

Læs mere her
INSPIRATION

Kickstarter Punch

Denne søde og eksotiske punchbowle, med smagen af appelsin og red bull, er til dig som gerne vil have dine gæster lidt op i gear.

Læs mere her
INSPIRATION

Filur-Is Punch

Filur-isen, med dens smag af appelsin og hindbær, er en kendt klassiker de fleste kan nikke genkendende til fra deres barndom. Dette er voksenudgaven af denne ikoniske is i form af en rigtig lækker drinksbowle der nok skal få enhver fest i gang.

Læs mere her
INSPIRATION

Citrus Whisky Punch

De fleste tænker rum eller vodka når de overvejer punch- og drinkbowler, men faktisk fungere whisky også rigtig godt i punch. Prøv denne friske og syrlige bowle med whisky.

Læs mere her
INSPIRATION

Sommer Punch

Det behøver selvfølgelig ikke være sommer for at du kan servere eller nyde denne punch, vi kalder den Sommer fordi den for os har essensen af sommer og varme. Så kom i sommerstemning her og nu med denne lækre punch.

Læs mere her
INSPIRATION

Bitter Sweet Punch

Er du og dine gæster til det mere bitre i smagen, så er denne punch et godt valg til netop jer.

Læs mere her
INSPIRATION

Margarita Shandy

En Margarita Shandy har den tropiske smag af Margarita, samt den friske sommersmag af en shandy. Shandy er typisk pilsnerøl blandet med læskedrik uden alkohol, eksempelvis med Sprite eller 7-Up.

Læs mere her

Andre temaer

Tema

Inspiration til drinks, cocktails og shots til studenterfesten

Læs mere her
Tema

Brunch & Bobler

Læs mere her
Tema

Nytårsdrinks og cocktails

Læs mere her
Gå til huskeliste