Vær opmærksom på at dette site ligger på en testserver og linket må derfor ikke publiseres til offentligeheden.
Kontakt information: Christine, - crj@sunrise.dk,

Sommer Cocktails

Sommeren smager af danske jordbær, nyplukkede rabarber og friske krydderurter. Her får du inspiration til kølige drinks, perfekte til en sommer på terrassen.

margarita Hindbær Timian

INGREDIENSER

3 cl Cointreau
4.5 cl Tequila Blanco
2 cl friskpresset citronsaft
3 stk. hindbær
2 kviste frisk timian
Isterninger

 

TILBEREDNING

Hæld alle ingredienser i en shaker med is og ryst godt. Si drinken i et glas med is og pynt med en kvist timian.

 

Cointreau Fizz Jordbær

INGREDIENSER

6 cl Cointreau
1.5 cl friskpresset limesaft
6 cl danskvand
3 stk. mynteblade
3 stk. jordbær
Isterninger

 

TILBEREDNING

Kom alle ingredienser i en shaker på nær danskvand. Fyld shakeren med is og ryst godt.
Si drinken over i et glas med is, top med danskvand og pynt med et mynteblad og jordbær.

 

Cointreau Sangria (1.5L)

INGREDIENSER

12 cl Cointreau
30 cl rødvin
20 cl friskpresset appelsinjuice
10 cl friskpresset limejuice
8 cl honning eller sukkersirup
250 gr. jordbær, skåret i kvarte og halve
2 stk. økologiske appelsiner, skåret i skiver
Danskvand
Isterninger

 

TILBEREDNING

Hæld alle ingredienser i en kande og fyld op med masser af isterninger. Top til sidst op med danskvand og rør forsigtigt rundt.

 

Margarita Rabarber

INGREDIENSER

3 cl Cointreau
6 cl Tequila Blanco
2 cl friskpresset limesaft
2 cl rabarbersirup
3 stilke rabarbar
Isterninger

 

Rabarersirup opskrift

3 stilke rabarber i mindre stykker
3 dl vand
3 dl sukker
Lad ingredienserne koge i ca. 15 minutter. Si blandingen gennem i klæde eller tæt si og sæt til afkøling.

 

TILBEREDNING

Hæld alle ingredienser i en shaker med is, ryst godt i ca. 10 sekunder, og si over i et glas.
Serveringstip. Server drinken i et sylteglas med salt på kanten. Gnid kanten på glasset med limesaft og vend glasset i saltet og pynt med en limeskive

Prøv også

Lyden af orange sommer cocktails

Lyt med når en af Danmarks bedste bartendere, Kasper Riewe-Høgh fra Duck and Cover, fortæller om cocktails, cubanske barer og en svært uundværlig fransk appelsinlikør ved navn Cointreau.

Du finder også opskrifterne på yderligere 3 lækre sommer cocktails her.

Læs mere
Gå til huskeliste