Vær opmærksom på at dette site ligger på en testserver og linket må derfor ikke publiseres til offentligeheden.
Kontakt information: Christine, - crj@sunrise.dk,

Mai Tai Konkurrencebetingelser

Konkurrencen udbydes af Hans Just A/S (“Hans Just”), CVR.nr. 79436216, Aarhusgade 88, 2100 København Ø. Henvendelser vedrørende konkurrencen kan rettes til info@hansjust.dk eller tlf. +45 35267200.

Når du deltager i konkurrencen, accepterer du samtidig disse konkurrencebetingelser.

 

  1. Hvornår kan man deltage?

Konkurrencen varer fra den 26. juni 2020 til og med den 3.august juni 2020.

Når du deltager i vores konkurrence, deltager du om den præmie, der udloddes i den pågældende periode.

 

  1. Hvem kan deltage?

Konkurrencen er åben for alle personer, der er fyldt 18 år og er bosiddende i Danmark. Ved mistanke om snyd har Hans Just ret til at udelukke deltagere fra konkurrencen.

 

  1. Sådan deltager du i konkurrencen

Det er en betingelse for at deltage i konkurrencen at, du indsender det korrekte svar på spørgsmålet ”Er det korrekt at alle appelsinerne i Cointreau er håndpillede?” via formularen på siden.

 

  1. Hvad kan man vinde?

Et Mai Tai sommerkit bestående af 1 fl 70 cl. Cointreau, 1 fl. Mount Gay Black Barrel, to Cointreau lowball glas, en limepresser til en samlet værdi af 600 kr.

Gevinstafgift er betalt af Hans Just.

 

  1. Udvælgelse og offentliggørelse af vindere

Vinderne af konkurrencen udvælges ved lodtrækning blandt deltagere med det korrekte svar. Vinderen får direkte besked på mail. Man kan kun vinde én gang i hele konkurrenceperioden.

Hvis den enkelte vinder, ikke besvarer mailen fra Hans Just inden for 7 kalenderdage fra mail’en er afsendt, er Hans Just berettiget til at udvælge en anden vinder ved tilfældig lodtrækning.

Præmien sendes til den danske adresse, der oplyses, hvis du har vundet.

 

  1. Personoplysninger

Når du deltager i konkurrencen, giver du samtidig samtykke til, at Hans Just og Hans Justs samarbejdspartnere må registrere og opbevare dine personoplysninger til brug for konkurrencens gennemførelse. Når konkurrencen er afsluttet og præmierne er leveret til vinderne, vil dine personoplysninger blive slettet inden for 90 dage. I overensstemmelse med persondataloven har du til enhver tid ret til at få indsigt i samt til at korrigere de oplysninger, som Hans Just har registreret om dig.

Gå til huskeliste