Opskriften på en lækker og nem whisky sauce, der smager som Jensen’s og kun koster en brøkdel. God til både bøffer og stege.
Ingredienser:
BBQ Sauce
1 1/2 dl. brun farin
3 fed hvidløg
3 dl ketchup
1 tsk. salt
2 dl Lauders eller Grants Whisky
2 dl. Balsamico
2 tsk. koncentreret tomatpuré
1 liter fløde
Fremgangsmåde:
Først hældes 1 dl Lauders eller Grants Whisky og 0,2 dl balsamico i en gryde, hvorefter der sættes ild så det flamberer til det brænder ud (OBS. må ikke stå under tændt
emhætte).
Herefter hældes alle ingredienser sammen i gryden, hvorefter der smages til med salt og peber.
Tip.
Tilsæt også frisk timian og rosmarin for en kraftigere smags-nuance. Disse koges ned (gerne stokke med) til ca. det halve, hvorefter de tilsættes.