Vær opmærksom på at dette site ligger på en testserver og linket må derfor ikke publiseres til offentligeheden.
Kontakt information: Christine, - crj@sunrise.dk,

D.E.W. & a Brew – øl og whiskey i harmoni

Hvad er D.E.W. & a Brew?

Kort fortalt handler det om, at Tullamore D.E.W. smager fantastisk sammen med øl. Øl og whiskey er ’maltfætre’, fordi den rå ingrediens i begge drikke er maltet byg. Fordelen ved at nyde de to drikke sammen er, at de altid komplementerer hinanden og altid fremhæver nye smagsnuancer hos hinanden.

 

Nye smagsoplevelser fra Randers Bryghus

Randers Bryghus lancerer nu tre øl, der er brygget med whiskeygær fra Tullamore D.E.W.s eget destilleri i Irland og fadlagret med irske egetræs-whiskeyfade. Nyd de tre øl sammen med en whiskey og oplev, hvordan nye smagsnuancer folder sig ud, når øllet og whiskeyen komplementerer hinanden.

d-e-w-a-brew

Tullamore D.E.W. smager godt sammen med alle typer øl

Når du går i gang med at smage, vil du opdage, at den bløde irske whiskeysmag passer godt til alle typer øl. Uanset om du drikker din Tullamore D.E.W. med Porter, Red Ale, Stout, Pilsner, IPA, Blonde, Regular, Lager eller en helt anden variant, så vil du med hver ny kombination opleve nye rafnerede smagsnuancer.

 

Tullamore D.E.W. Irish Whiskey

Tullamore D.E.W. er en af Irlands fineste whiskyer. Den blev destilleret første gang i 1829 i den lille by Tullamore i hjertet af Irland. Den er desuden Danmarks mest populære irske whiskey samt den originale til Irish Coffee. Den er destilleret tre gange, blandet af tre typer irsk whiskey og lagret på tre typer tønder i minimum tre år for den bløde og søde smag.

 

Smoked Porter – Dark & Malty

Denne næsten kulsorte porter har en cremet, lysebrun skumkrone brygges på seks forskellige specialmalte, som bidrager til et smagsindryk med stor dybde og kompleksitet.

Smoked Porter

Den let-bitre kaffesmag fra øllet afløses af en karamelagtig sødme fra Tullamore D.E.W.® Øllets dybe smagsnoter af kaffe, lakrids og chokolade giver en vedvarende eftersmag, der sikrer, at smagsnuancerne fra øllet og whiskeyen fremstår i skøn forening.

 

American Pale Ale – Fresh & Hoppy

Denne APA er brygget efter amerikanske opskrifter – med original kant pga. fermenteringen med whiskeygær. Øllet har en frisk sommerlig smag, der afsluttes med noter af egetræ.

Irish Red Ale

Øllets humlede smag får Tullamores sødme til at træde tydeligt frem, og øllets friske og tørre smagsnoter giver en inciterende kontrast. Tullamore D.E.W.s sødme skaber balance i smagen, mens egetræsnoterne komplementerer den og afrunder smagsoplevelsen.

 

Irish Red Ale – Round & Red

Dette er en maltet Irish Red Ale med klare frugtnoter fra en bred vifte af tropiske humler. Smagsindtrykket er fyldigt med en maltet restsødme, der skaber delikat kontrast til de komplekse aromatiske humler.

American Pale Ale

En mindre sød kombination, som får Tullamore D.E.W.s fyldige kakao- og nøddenoter til at træde frem. Øllet har masser af maltsødme og fylde, der lader alle Tullamore D.E.W.s® komplekse aspekter træde i karakter.

Gå til huskeliste